وهڵام: جي ئةبي ئةكةر؟؟؟
Ledwan نووسی:[b]واللة هيج نابئ بةلام ئةكةر ناحةزن بهيلين !!:(
جى دةبئ ئةكةر من ئةمشةو دلم ناخؤش نةبواية ؟؟:(
سلاو:
:D:D:D:D ئةزانى بةجى بئ ئةكةنم كاكة ليدوان ئةمشةو بةتةماى من بوون مالةوةمان كةبة خةبةريان كةمةوة منى بةد بةختيش بةخوا هةر ئةو سةعاتة خةو بردميةوة وا ئيستا بةئاكا هاتوومةوة يةكمان ئةمشةو باشيومان نةكرد
![]()
ناتؤبلئ مةبةست ئيستا دةلئ هةر خةويشم لئ نةكةوتووة تازةدايكم هةلى ستاندم كووتى هةلسة كورم نويزةكةت بكة بةخوا بةتةماى تؤ بين باش باشيو دةكةين باشبووهةليستاندم بؤنويز ئةكينا ئةويشم دةرؤىى:oلةوانةية وةك من خةوت لئ كةوتاية لةج كاتيكيش هةلبةتة باشيو خواردن:lol:
جى دةبوو ئةكةر ئةو سةعاتةش نةخةوتباماية كة هةلنةسانةوةى هةموويان من سةبةب بووم .:([/b]
ههههههههههههههه ئةوة تؤ بة راستة كاك مةبةست بلئ ئةمشةو وات لئ هاتوة و هةموشيان بة هؤى توةوة بارشيويان نةخواردةوة !! بة راستى شتيكى ناخؤشة
دةى ان شاء اللة ئةجر و باداشتى ئيوة زياتر دةبئ كة بئ بارشيو بة رؤزوو دةبن 
كاك مةبةست زور بة قسةى دايكت بئ كةنيم هات ,,ههههههه واللة راست دةكات برام بة تةماى تؤ بن يةك شةو شتيك ناخون ههههههه
بروات هةبئ من تةنها يةك سةعات خةوتم ,, دايكم بانكى كردم ئيتر نانم خوارد و وا هاتمةوة سةر نيت ,, خةوم نايئ ئيستا و بةينى خؤمان بيت هةنديك دليشم ناخؤشة بؤية هةر خةوم نايت !!
واللة برام هيج نةدةبوو تةنها هةموو مالةوتان ناينان دةخوارد و تؤش خيرت دةكيشتئ ئةوانت بانك دةكرد بؤ بارشيؤ !!
جى دةبوو ئةكةر هةموو مرؤفةكان بة وةفا بوناية !!

:D:D:D:D ئةزانى بةجى بئ ئةكةنم كاكة ليدوان ئةمشةو بةتةماى من بوون مالةوةمان كةبة خةبةريان كةمةوة منى بةد بةختيش بةخوا هةر ئةو سةعاتة خةو بردميةوة وا ئيستا بةئاكا هاتوومةوة يةكمان ئةمشةو باشيومان نةكرد 

:):)
خةندة ووتةنى ممممممممم;)؟